Termeni și Condiții Generale de Vânzare – Magazin Online ProfesorSTEAM

Înainte de a utiliza sau obține orice materiale, informații, servicii prin intermediul acestui magazin online, vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile. Aceste prevederi se completează și cu legea 365/2002 privind comerțul electronic republicată și modificată și cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

1. Informații administrator magazin online

Site-ul www.profesorsteam.ro este administrat de către Multisynapse SRL cu sediul în localitatea Brașov, str. Apulum nr.1-3, cod poștal 500096, județul Brașov, România, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J08/2020/2019, Cod de Identificare Fiscala 41267324, Tel. 0725385385, email. VreauSaStiu@ProfesorSTEAM.ro.

2. Acceptare Termeni și Condiții Generale de Vânzare

Administratorul vă oferă accesul în magazinul online și utilizarea acestuia, sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții. Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastră sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Administratorul își rezervă dreptul de a completa sau modifica orice informație din magazinul virtual fără a anunța în prealabil utilizatorii site-ului.

3. Drepturi de autor

– Vizitatorul/Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va descărcă/utiliza conținutul magazinului online ProfesorSTEAM, imagini, descrieri, elemente grafice, fără acordul scris al administratorului întrucât reprezintă proprietatea administratorului, fiind aparat de legea dreptului de autor și de legile referitoare la proprietatea intelectuala și industriala.

4. Perfectarea contractului la distanță, valabilitate

– Odată cu lansarea comenzii de pe magazinul online ProfesorSTEAM, cumpărătorul acceptă comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul își derulează activitatea.

– Prezentul contract la distanță intră în vigoare în momentul confirmării comenzii de către administrator. Confirmarea se efectuează verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).

Termenii și condițiile generale de vânzare magazinului online ProfesorSTEAM stau la baza contractului astfel perfectat.

– Administratorul nu consideră sub nici o formă o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.

-Cumpărătorul devine proprietarul mărfii sau serviciilor după confirmarea plații, în cazul plății prin OP sau card respectiv după efectuarea plații și semnarea documentelor de transport în cazul livrării prin curier cu plata ramburs.

5. Prețuri, modalități de plată, facturare

-Prețurile sunt afișate pe pagina dedicată fiecărui produs, nu conțin TVA (suntem neplătitori de TVA) și nu includ cheltuielile de livrare decât dacă este specificat în mod expres acest aspect sau se oferă ca și bonus pentru comenzile mari. În cazul în care prețul nu este afișat, veți avea posibilitatea de a cere o ofertă, iar un operator vă va comunica prețul în cel mai scurt timp posibil.

-Prețul produsului comandat este cel afișat la data plasării comenzii.

-Prețul imprimat pe factura este același cu cel transmis de operatori în momentul confirmării comenzii.

-Prețul produselor din magazinul online ProfesorSTEAM poate fi diferit de cel din magazinele fizice.

Modalitățile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.

-Pe baza informațiilor deținute de ProfesorSTEAM și a celor furnizate de cumpărător va fi emisă o factură pentru bunurile cumpărate. Totodată, coletul va fi însoțit de documentația prevăzută de lege pentru produsul /produsele comandat(e), după caz: certificat/declarație de conformitate, certificat de garanție, instrucțiuni de utilizare, etc.

6. Stocuri

Produsele sunt disponibile în stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clienții sunt informați corect, conform termenilor și condițiilor, de disponibilitatea produselor comandate înainte de confirmarea livrării. Rareori, pot apărea erori de comunicare în acest sens.

7. Garanții

ProfesorSTEAM garantează că produsele livrate sunt originale, sigilate (în forma în care provin de la parteneri) și însoțite de factură fiscală, chitanță (eliberată de administrator sau firma de curierat) și, după caz, certificat de garanție (pentru produsele care necesita garanție). Declarăm pe proprie răspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viața și sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului că produsele livrate nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE și 1999/45/CE (în condițiile respectării manipulării, transportului și depozitării conform Fișelor Tehnice și a Fișelor de Securitate emise de furnizor aflate în original la sediul societății și pe site-ul www.ProfesorSTEAM.ro în dreptul produselor în cauză.

Produselor comercializate le este garantata calitatea pe perioada înscrisa pe ambalaj, în condițiile respectării prescripțiilor de depozitare și transport.

Pentru orice reclamație sau sesizare va rugam sa ne contactați la adresa de email VreauSaStiu@ProfesorSTEAM.ro .

8. Informații privind exercitarea dreptului de retragere

Aceste prevederi se completează cu legea 365/2002 privind comerțul electronic republicată și modificată și cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Politica de retur

Conform OUG 34/2014 aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele și fără a suporta penalități în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira după 14 zile începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu o scrisoare trimisă prin poștă, curier sau e-mail. Datele noastre sunt: Multisynapse SRL cu sediul în localitatea Brașov, str. Apulum nr.1-3, cod poștal 500096, județul Brașov, România, Tel. 0725385385, email: VreauSaStiu@ProfesorSTEAM.ro.

În acest scop, puteți folosi modelul de retragere alăturat, folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecințele retragerii

Daca va retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, exclusiv costurile livrării sau returului (cu excepția neconformității produselor), fără întârzieri nejustificate si, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezintă orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calităților și funcționarii produselor, taxe poștale sau de orice alta natură) care urmează a fi suportate de consumator cu ocazia exercitării dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada ca ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

În cazul în care ați recepționat produse în legătura cu contractul, expediați produsele sau înmânați-le direct nouă în oricare dintre locațiile afișate pe pagina de Contact al site-ului www.ProfesorSTEAM.ro , fără întârzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Condițiile dreptului de retragere se aplică doar consumatorilor persoane fizice, definite în arta 2, pct.1 al OUG 34/2014.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului până la intrarea în posesia magazinului. Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

La solicitarea și cu acordul consumatorului, ProfesorSTEAM poate recomanda cumpărătorului achiziționarea altui produs de o calitate și la un preț echivalente cu cele solicitate în prima comandă. Comanda inițială va fi anulată la data confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul inițial.

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuită.

Nu pot fi returnate produsele care:

· au făcut obiectul unei comenzi speciale

· au fost distinct personalizate la cererea consumatorului

· au fost confecționate după specificațiile consumatorului (ex: nuanțarea produsului în culoarea dorita de client)

· prezinta urme de lovire, deteriorare, uzură

· au fost desigilate și nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile și eticheta integre.

· sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzătoare repunerii în vânzare

Pentru produsele ridicate de către cumpărător direct din magazin, întrucât cumpărătorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplica condițiile de retur prevăzute în prezenta secțiune.

ProfesorSTEAM va suporta cheltuielile de retur dacă acesta îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia sau sunt neconforme).

Pentru alte informații legate de returul produselor vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email ProfesorSTEAM@ProfesorSTEAM.ro .

Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriți sa va retrageți din contract.

– Către Multisynapse SRL cu sediul în localitatea Brașov, str. Apulum nr.1-3, cod poștal 500096, județul Brașov, România, Tel. 0725385385, email: VreauSaStiu@ProfesorSTEAM.ro.

– Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră din contractul referitor la vânzarea online a următoarelor produse : ________________________

Comandate la data __________/ primite la data ____________

Nr. Factura __________

– Numele consumatorului (consumatorilor)

– Adresa consumatorului (consumatorilor)

– Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

– Data

9. Program de lucru, livrări, termene

-O comandă poate fi plasată în orice moment dar perioada de procesare este de Luni până Vineri în intervalul orar 8-16, exceptând sărbătorile legale.

– Produsele disponibile în magazinul online pot fi livrate prin curieri.

– Termenul de livrare pentru produse este de 48-72 ore din momentul confirmării comenzii.

– Livrările fizice se efectuează door to door, prin curierat rapid – serviciu externalizat deci independent de administrator. Pot exista întârzieri față de termenul de livrare stabilit în momentul confirmării comenzii; în acest caz administratorul nu își asuma nici o răspundere în numele firmelor de curierat.

-Administratorul își asumă responsabilitatea în privința livrării produselor comandate de cumpărător. Riscul pieirii bunului se transferă la cumpărător în momentul predării efective a bunului.

10. Obligațiile cumpărătorului

– să furnizeze informații reale, corecte și actuale despre entitatea sa atunci când acestea i se cer, în caz contrar exista posibilitatea refuzării comenzilor;

– să accepte soluționarea eventualelor probleme în termen de 30 de zile de la data sesizării acestora printr-un email adresat administratorului;

– să accepte TERMENII și CONDIȚIILE administratorului odată cu lansarea comenzilor și să achite contravaloarea mărfii prin metodele puse la dispoziție, la momentul transmiterii comenzii.

11. Obligațiile vânzătorului

-să pună la dispoziția utilizatorilor gratuit informații profesionale cu privire la produsele și serviciile sale. Conținutul publicat în magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor și documentația tehnică aferentă acestora afișate pe site sunt puse la dispoziție de către producători și furnizori. Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. În funcție de lotul în care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.

– să contacteze clienții pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;

– să livreze produsele în cel mult 30 zile de la confirmarea comenzii, dacă acestea sunt în stoc;

– să utilizeze datele personale colectate de la clienți/utilizatori în concordanță cu secțiunea `Confidențialitate`, parte integrantă din TERMENI și CONDIȚII.

12. GDPR Politica de confidențialitate și Politica Cookies

Conform Regulamentului UE 2016/679 – Regulamentul General Privind Protecția Datelor GDPR (anterior conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice) Multisynapse SRL cu sediul în localitatea Brașov, str. Apulum nr.1-3, cod poștal 500096, județul Brașov, România, Tel. 0725385385, email: VreauSaStiu@ProfesorSTEAM.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Ce categorii de date prelucram?

Colectăm în general datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Datele ce vor fi salvate în baza de date ProfesorSTEAM sunt: nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, adresa și alte date pentru facturare numai dacă acestea sunt oferite în mod voluntar. Refuzul furnizării acestora determină imposibilitatea procesării comenzilor transmise online către magazinul virtual ProfesorSTEAM.

Scopul prelucrării

Scopul colectării datelor este: prestarea serviciilor în beneficiul dumneavoastră (încheierea contractelor, facturarea produselor achiziționate, onorarea comenzilor, soluționarea oricăror probleme privind produsele achiziționate) reclamă, marketing, publicitate (pentru a vă ține la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte pentru care ați arătat interes sa le achiziționați, precum și alte comunicări comerciale) comunicații electronice.

Optarea pentru abonarea la newsletter și participarea voluntară la diverse concursuri/promoții/loterii publicitare implică acceptul utilizatorilor ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de către ProfesorSTEAM.

Site-ul www.ProfesorSTEAM.ro folosește Google Marketing și Google Ads, colectând astfel cookie-uri. Cookie-uri sunt fișiere text, controlate de browser-ul de internet, care în versiunea standard este setat sa le accepte. La accesarea magazinului online ProfesorSTEAM, acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie în memoria PC-ului. Informațiile din cookie-uri generează reținerea anumitor setări/ acțiuni între două sesiuni distincte, mărind astfel viteza de încărcare a paginilor la următoarele vizite. Sunt situații în care poate fi reținută adresa IP-ului de pe care se accesează site-ul ori cea a site-ului de referință dacă este cazul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informații personalizate și anunțuri publicitare relevante utilizatorului și nu vor fi vândute, înstrăinate sau închiriate unei terțe parți. Astfel de anunțuri pot fi afișate în website-urile rețelei Google Display și Google Search. Partenerii noștri nu vor colecta informații personale cum ar fi nume, adresa de email, adresa poștala sau număr de telefon. În cazul nu sunteți de acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google sau de către partenerii noștri de publicitate vă rugăm sa ne scrieți un email la adresa VreauSaStiu@ProfesorSTEAM.ro și veți primi indicațiile necesare pentru dezactivare. A se vedea de asemenea secțiunea următoare privind Politica cookies.

Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele. Refuzul dvs. nu determină nici o consecință. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate terților cu excepția partenerilor agreați/furnizorilor de servicii cu care există un contract prin care se protejează aceste date primite de la cumpărător sub sancțiunea obligării la plata de daune interese. Dacă nu doriți să primiți informații despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de ProfesorSTEAM vă rugăm să ne informați printr-un email la adresa VreauSaStiu@ProfesorSTEAM.ro.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal
Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal atât timp cât este necesar pentru a atinge scopul pentru care au fost furnizate sau cât este cerut prin legile aplicabile. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.
Drepturile de care beneficiați

Conform GDPR și Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție gratuită asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la oricare punct de lucru al SC. Multisynapse SRL (a se vedea Contact) sau online prin email la adresa VreauSaStiu@ProfesorSTEAM.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.

Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte sau doriți să le modificați, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observație:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Politica Cookies

CE SUNT COOKIES?

Cookies sunt fișiere de mici dimensiuni pe care browser-ul le descarcă când accesezi website-ul https://www.ProfesorSTEAM.ro/. Calculatorul recunoaște și acceptă automat aceste fișiere prin browser-ul pe care îl folosești.

Aceste fișiere pot fi asemănate unor „semne de carte” care indică unde ai rămas ultima dată când ai vizitat website-ul. Pot fi văzute și ca identificatoare care anunță website-ul de fiecare dată când revii pe https:/www.ProfesorSTEAM.ro/

Cookies nu sunt periculoase. Calculatorul le stochează în memorie, dar ele nu pot accesa sau citi informații stocate în calculator. Poți extinde sau limita parametrii de utilizare a fișierelor cookies din browser-ul pe care îl folosești ca să navighezi pe Internet.

LA CE SUNT UTILE?

Cookies îmbunătățesc viteza de încărcare și experiența de navigare. De exemplu, ele rețin preferințele tale când navighezi un website, precum limba în care dorești să fie afișat conținutul.

Aceste fișiere sunt utilizate și pentru a pregăti statistici anonime care ajută să înțelegem cum interacționează vizitatorii, în general, cu paginile pimtab.ro. Pentru analize, website-ul utilizează serviciul Google Analytics, care folosește cookies. În acest caz, fișierele salvează informații despre utilizarea website-ului, numărul de pagini afișate, sursele din care vin vizitatorii și numărul de vizite. Obiectivul este să îmbunătățim website-ul, astfel încât să ofere servicii și experiențe mai bune vizitatorilor.

Cookies nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică persoana utilizatorului de Internet.

CÂT TIMP SUNT STOCATE?

Durata de stocare a unui cookie variază în funcție de obiectivul cu care acesta este plasat. Cookies de sesiune sunt folosite pentru o singură sesiune de navigare, sunt reținute doar pe durata vizitei și nu sunt stocate după ce utilizatorul părăsește website-ul. Cookies permanente sunt utilizate când utilizatorul revine pe website.

Poți șterge toate aceste categorii de cookies, în orice moment, prin intermediul setărilor din browser-ul pe care îl folosești pentru navigare.

CUM SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE DE CĂTRE ACEST SITE

O vizită pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:

Cookie-uri de performanță a site-ului

Cookie-uri de analiză a vizitatorilor

Cookie-uri pentru publicitate

Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

COOKIE-URI DE PERFORMANȚĂ

Acest tip de cookie reține preferințele utilizatorului pe acest site, așa încât nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

Exemple:

setările volumului pentru video player

viteza de video streaming cu care este compatibil browserul

COOKIE-URI PENTRU ANALIZA VIZITATORILOR

De fiecare dată când un utilizator vizitează acest site softul de analitics furnizat de o terță parte generează un cookie de analiză a utilizatorului. Acest cookie ne spune dacă ați mai vizitat acest site până acum. Browserul ne va spune dacă aveți acest cookie, iar dacă nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne vizitează și cât de des o fac.

Atât timp cât nu sunteți înregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar în scop statistic.

COOKIE-URI PENTRU PUBLICITATE

Aceste cookie-uri ne permit sa aflăm dacă ați vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia și cât timp a trecut de când ați văzut mesajul publicitar.

Aceste cookie-uri le folosim și pentru a trageți publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookie uri aparținând unei terțe parți, pentru o mai buna targetare a publicității, pentru a arăta de exemplu reclame despre vacanțe, dacă utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre vacanțe. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stochează informații despre contentul vizualizat, nu despre utilizatori.

De asemenea, setăm cookie-uri anonime și prin alte site-uri pe care avem publicitate. Primindu-le, astfel, noi le putem folosi pentru a vă recunoaște ca vizitator al acelui site dacă ulterior veți vizita site-ul nostru, vă vom putea livra publicitatea bazată pe aceasta informație.

COOKIE-URI ALE FURNIZORILOR DE PUBLICITATE

Puteți găsi publicitate pe acest site aparținând terțelor parți. Unele dintre aceste părți folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cât de multe persoane au fost expuse unui mesaj publicitar, sau pentru a vedea câte persoane au fost expuse de mai multe ori la aceeași reclamă.

Companiile care generează aceste cookie-uri au propriile politici de confidențialitate, iar acest site nu are acces pentru a citi sau scrie aceste cookie-uri. Cookie-urile celor terțe părți pot fi folosite pentru a vă arăta publicitatea trageți și pe alte site-uri, bazând-se pe navigarea de pe acest site.

ALTE COOKIE-URI ALE TERTELOR PARTI

Pe unele pagini, terții pot seta propriile cookie-uri anonime, în scopul de a urmări succesul unei aplicații sau pentru a custodia o aplicație. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum terțele părți nu pot accesa cookie-urile deținute de acest site.

De exemplu, când distribuiți un articol folosind butonul pentru rețelele sociale aflat pe acest site, acea rețea sociala va înregistra activitatea dvs.

CUM LE POȚI OPRI?

În funcție de browser-ul pe care îl folosești, urmează pașii de mai jos ca să stabilești cum vrei să fie utilizate cookies.

ÎN BROWSER-UL CHROME:

În colțul din dreapta-sus, click pe menu-ul Chrome > Settings.

Scroll până în josul paginii, click pe “Show advanced settings”.

În secțiunea „Privacy”, click pe butonul “Content settings”.

În secțiunea „Cookies”, alegi setările preferate.

Pentru a șterge cookies, click pe “All cookies and site data…” pentru a vedea lista cu toate aceste fișiere pe care Chrome le are stocate pe hard-disk. Le poți șterge individual sau pe toate direct, dacă selectezi “Remove All.”

ÎN BROWSER-UL MOZILLA FIREFOX:

Click pe butonul menu și alegi “Preferences”.

Selectezi “Privacy” din menu-ul lateral.

Din combo “History” alegi “Use custom settings for history”.

Selectezi “Accept cookies from sites” pentru a permite folosirea cookies sau deselectezi pentru a nu permite folosirea lor.

Pentru a șterge cookies, click pe “Show Cookies…” și se va deschide o nouă fereastră, unde poți selecta și șterge unul sau mai multe cookies simultan.

ÎN BROWSER-UL INTERNET EXPLORER 11

Selectezi rotița din dreapta sus a browser-ului, apoi alegi Internet Options.

Click pe tab-ul “Privacy” și selectezi “Advanced”.

Alegi “Accept / Block / Prompt” pentru “First-party Cookies”, cât și pentru “Third-party Cookies“. Dacă dorești, tot aici poți bifa “Always allow session cookies”. Apeși OK după ce ai făcut setările.

Pentru a șterge toate cookies, alegi tab-ul “General” din “Internet Options” și click pe “Delete…” din tab-ul “Browsing History”. Bifezi “Cookies and Website Data” și click pe Delete.

Prin utilizarea www.ProfesorSTEAM.ro, ești de acord cu modul în care folosim cookies, în conformitate cu prezenta “Politică privind utilizarea Cookies”. Dacă nu ești de acord, este nevoie să oprești cookies, urmând indicațiile de mai sus, în funcție de browser-ul pe care îl folosești. Dezactivarea utilizării acestor fișiere poate afecta experiența ta de utilizator. Ne rezervăm dreptul de a face orice completări sau modificări la prezenta “Politică cookies”. Eventualele modificări și/sau completări vor fi afișate pe www.ProfesorSTEAM.ro. și vor intra în vigoare de la momentul afișării. Pentru mai multe detalii, te invităm să ne scrii la VreauSaStiu@ProfesorSTEAM.ro

13. Litigii

Termenii și condițiile generale de vânzare se supun legislației române. În caz de litigiu, dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu are efect dupa înregistrarea reclamației la sediul companiei, se va apela la instanța judecătorească a Tribunalului Brașov. ProfesorSTEAM nu răspunde de prejudiciile cauzate fără culpa sa, de nefuncționarea magazinului online sau pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării paginilor magazinului virtual (ex: defecțiuni la rețeaua de internet). Forța majoră exonerează de răspundere partea care o invocă.

Copyright © ProfesorSTEAM 2020.

Termeni și Condiții Generale de Vânzare – Magazin Online ProfesorSTEAM