Noi credem în capacitatea copiilor de a-și stabili singuri procesul de învățare, sub îndrumarea unor adulți care știu să asculte, să observe și să stimuleze creativitatea și reflecția copiilor asupra experiențelor pe care le trăiesc. De aceea, in cadrul afterschoolului Miezou, vom lucra după principiile și cu instrumentele învățării autodirijate, încurajând copiii să propună activități, să-și caute subiecte care-i pasionează și să creăm împreună un spațiu în care învățarea are loc firesc. În acest cadru, rolul nostru, al adulților, este acela de a-i sprijini pe copii în propria lor învățare, mai mult ca facilitatori decât “educatori” iar copiii au ocazia de a se construi pe ei înșiși.
În cadrul afterschoolului avem:
– 14 laptopuri pe care copiii le pot accesa în școala online sau la opționalele de programare
– 2 căști Oculus Rift de realitatea virtuală care ne ajută să aprofundăm subiecte “intangibile” precum planetele, dinozaurii, Roma Antică, viața subacvatică, interiorul corpului uman
– o bibliotecă cu peste 200 de cărți pentru copii și părinți și 50 de boardgame-uri și jocuri de echipă și spațiu dedicat în timpul programului pentru lectură și povești
– spațiu de joacă exterior cu teren de baschet, ping pong, alei pentru plimbat cu role și trotinete
Lucrăm cu diverși profesioniști în dezvoltarea opționalelor de dezvoltare cognitivă și emoțională Feuerstein, antreprenoriat pentru copii, robotică și mișcare – ski, tenis, înot.
Lucrăm cu 3 facilitatori în activitățile zilnice, la teme sau la școala online și 1 specialist în designul programelor educaționale.
Putem asigura transportul copiilor de la școlile din Centru Civic, Livada Poștei, Tractorul, Gară, dar și de la școli din Brașov, în funcție de solicitările primite.
Dacă vrei să știi mai multe detalii despre programul nostru de afterschool, vino să ne faci o vizită înainte de începerea școlii, vineri seară sau sâmbătă dimineața pe 11 sau 12 septembrie, pe str Turnului nr 5. Iar după începerea școlii, pe 16 septembrie.
Pentru o programare și multe detalii o poți contacta pe Mihaela – 0742.22.52.39